Сигнализация ООД е първата частна фирма в България за пътни маркировки, създадена през далечната 1994 г. Фирмата произвежда маркировъчна боя и готови пътни маркировки от Термопластик, които се полагат върху пътната настилка. Те включват: пътни знаци, символи, фирмени лога и други.

Сигнализация произвежда и полага и Колор Пласт – широк набор от разнообразни дизайни на игри и други апликации, подходящи за детски площадки.

Основният ни фокус е в производството на пътно-маркировъчни материали, съобразени с климатичните особености на различните райони, като за целта разполагаме с отлични специалисти и най-съвременно оборудване.

Толкова много клиенти се довериха на нашите

експерти

Основателят на фирмата Антон Тасков е с повече от 30 години опит във сферата на пътната маркировка и средствата за безопасност на движението. Създал първата частна фирма за пътна маркировка в България, натрупал опит работейки в подобна фирма в Германия, а преди това в Държавното предприятие Пътна Сигнализация.

Фирмата разполага с високо квалифициран експертен персонал от графични дизайнери, техници, химични и строителни инженери, както и собствена лаборатория за замервания, която гарантира постоянното високо качество на продуктите.

Нашият Екип

 • Антон Тасков
  Антон Тасков Управител
 • Александър Тавралийски
  Александър Тавралийски Управител
 • Ния Карра
  Ния Карра Графичен Дизайнер
 • Анастасия Караджова
  Анастасия Караджова Химичен Инженер
 • Валя Божинова
  Валя Божинова Финанси
 • Десислава Галова
  Десислава Галова Офис Мениджър
0

Start typing and press Enter to search