signmark

ГОТОВА ПЪТНА МАРКИРОВКА ОТ ТЕРМОПЛАСТИК

ЛЕСНА ЗА ПОЛАГАНЕ

ВИСОКО КАЧЕСТВО И ТРАЙНОСТ

SignMark е предварително формован термопластичен продукт за маркиране, който е готов за употреба. Той се прилага бързо и лесно, тъй като изисква само четка и газова горелка! Почистете повърхността, поставете SignMark и използвайте газовата горелка, за да я поставите на място. Не са необходими големи инвестиции или механизми при избора на решение за пътната маркировка SignMark.

SignMark е постоянна маркировка с продължителна трайност. Материалът се слива с повърхността и осигурява дълъг живот. SignMark издържа 6-8 пъти по-дълго от пътните маркировки, нанесени с боя върху повърхността на пътя.

Стъклените перли са равномерно разпръснати по повърхността и през целия предварително формован термопластичен материал с дебелина 3мм, за да осигурят оптимално отразяване по време на експлоатационния период на продукта.

Серията SignMark включва всички официално регистрирани символи на трафика, пътни знаци, линии, пешеходни пътеки, стрелки, букви и цифри. Цветните пигменти в SignMark са органични и 100% безвредни, както за хората, така и за природата.

ЛЕСНО И БЪРЗО ПОЛАГАНЕ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА

SIGNMARK са добре обмислени, готови за употреба термопластични пътни маркировки, които могат да се полагат през всеки сезон. Полагането може да се извърши бързо и лесно от един човек “въоръжен” с метла и горелка. Повърхнината се почиства, полага се маркировката SIGNMARK и се нагрява с горелката докато материалът не се слее с пътната настилка. Ниската цена и лесното поставяне на SIGNMARK я правят най-лесната и бърза за поставяне пътна маркировка. Без тежки камиони, заграждения и шаблони.

ВИСОКО КАЧЕСТВО И ДЪЛГОТРАЙНОСТ

SIGNMARK е термопластичен материал, който чрез нагряване се свързва трайно с настилката, което гарантира трайност и издръжливост на износване 4 до 6 пъти, в някои региони до 8 пъти повече от конвенционалната маркировка с боя. Благодарение на издръжливостта си SIGNMARK е подходяща за използване в натоварени участъци, както и в градски условия по трасето на градският транспорт. Термопластикът е устойчив на бензин, масла, луга и температурни деформации.

БЕЗОПАСНОСТ ДЕНЕМ И НОЩЕМ

Стъклените перли в SIGNMARK гарантират оптималната отразителна способност на маркировката, предпоставка за безопастност и комфорт при шофиране на тъмно. Стъклените перли са разпределени равномерно по повърхността, както и в дебелия 3 мм слой на SIGNMARK. По този начин се гарантира запазване на качествата на маркировката през целия и експлоатационен период.

ЕТАПИ НА ПОЛАГАНЕ

ЕТАП 1

Почиствате на повърхността с метла или духалка

ЕТАП 2

Нагрявате повърхността зазалепване с горелка. Отваряте и подреждате елементите на маркировката според инструкциите в опаковката.

ЕТАП 3

Подреждате елементите върху настилката и подготовка за финалното нагряване с горелка.

ЕТАП 4

Нагрявате с горелка до достигане на температурата на залепване.

Нашите Проекти

0

Start typing and press Enter to search