clour_plast

Колорпласт – Игри на асфалта

COLOURPLAST е готова за ползване декоративна маркировка с висока трайност.

ДЕТСКИТЕ ПЛОЩАДКИ ОЖИВЯВАТ

с творчески създадени повърхности

Маркировките Colour Plast предлагат решения за индивидуален и специален дизайн на лога, детски игрища и много други. Цветните игри на игрището могат да бъдат проектирани за чиста игра или използване на математически теми, осигуряващи алтернативен и забавен начин на учене. Декоративните игри могат да насърчат активното учене.

ColourPlast предлага различен подход към маркировките на паркинги и входа на вашите помещения. С ColourPlast получавата свободата да проектирате различни части на света.

Цветните символи Colour Plast разпространяват щастие и вдъхновение за всички. ColourPlast е лесен за проектиране на знаци и символи. Маркировките с ColourPlast са безвредни за хората и околната среда.

Направете хоризонталната повърхност хубава

Да гледаш тъмната и отегчителна по върхност не е вдъхновяващ начин на живот. Тогава защо не добавите цветове? Направете живота около вас пъстър и хубав с декоративните настилки на COLOURPLAST.

Цвят с висока UV устойчивост

COLOURPLAST се предлага в различни цветове, което го прави лесен за проектиране и декориране. Цветните символи на COLOURPLAST носят радост и вдъхновение на всички. Освен това съставът на декоративната настилка е 100% екологичен и UV защитен, което прави използването му безопасно за децата и природата и много трайно.

ПРЕДСТАВЯНЕ НА ФИРМЕНИ МАРКИ

Марки, изображения и други важни за компаниите символи и означения. COLOURPLAST предлага различен поглед към местата за паркиране и входове на магазини или офиси. Използвайте името или логото на компанията си, за да посрещате гостите и клиентите си. С маркировката на COLOURPLAST посланието достига до клиента, преди да влезе в сградата.

АРХИТЕКТУРНО МАРКИРАНЕ НА ПУБЛИЧНИ МЕСТА

COLOURPLAST дава свобода за различно проектиране и декориране на обществени места и сгради. Позволява да се освежи средата. Комбинацията от хоризонтална декорация и вертикална маркировка помага за завършения изглед на ландшафта, както и подпомага и улеснява ежедневните ви дейности.

0

Start typing and press Enter to search